Hoe verloopt de levering en plaatsing van je TimeOutBox?

timeoutbox op vrachtwagen

De TimeOutBox is een innovatieve oplossing voor wie extra ruimte nodig heeft. Of het nu gaat om een thuiswerk kantoor, sportruimte of een persoonlijke man cave of woman cave, onze modulaire units bieden de perfecte oplossing. Maar hoe gaat het proces van levering en plaatsing van je TimeOutBox in zijn werk? In dit artikel overlopen we alles stap voor stap! 

Stap 1: Bezoek onze Demo-Box

Je avontuur begint met een uitnodiging om onze Demo-Box te bezoeken. Dit geeft je de kans om ons concept in het echt te zien en voelen. Tijdens dit bezoek kunnen we al jouw wensen en vereisten bespreken en noteren. Wil je meer weten over de verschillende keuzes en mogelijkheden voor de inrichting van je box? Klik hier.

Timeoutbox in tuin

Stap 2: Offerte op maat

Binnen een week na het bezoek aan de Demo-Box ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Deze offerte bevat een all-in prijs en een gedetailleerd plan van je TimeOutBox. 

Als je akkoord gaat met onze offerte, nemen we je bestelling onmiddellijk op in onze planning. Wij streven ernaar om binnen 12 weken te leveren, zodat je snel van je nieuwe ruimte kunt genieten.

Close-up of architect woman choosing samples of wall paint.

Stap 3: Huisbezoek en opmeting

De volgende stap is een bezoek bij jou thuis. Ons team meet alles nauwkeurig op en bepaalt samen met jou de ideale locatie voor je TimeOutBox in je tuin.

Worker Building Backyard garden Concrete Blocks Path

Stap 4: Voorbereiding van de fundering

Ongeveer 15 dagen voor de levering van de box, komt ons team bij jou ter plaatse om 6 funderingspunten te installeren waarop je TimeOutBox zal steunen. Deze voorbereidende stap is cruciaal voor een stabiele en duurzame installatie.

Funderingen timeoutbox

Stap 5: Aanleg van nutsvoorzieningen

Als er een wachtbuis met stroomkabel en/of datakabel ligt tot aan de TimeOutBox, zorgen wij voor de aansluiting in de box zelf. De aansluiting in huis doe je zelf. Als je handig bent, kun je deze aansluitingen zelf verzorgen. Zo niet, dan kun je samenwerken met een van onze partners. Indien nodig, wordt hiervoor een aparte offerte opgesteld.

Nutsvoorzieningen bij TimeOutBox

Stap 6: Plaatsing van de TimeOutBox

15 dagen na aanleg van de fundering en nutsvoorzieningen, is het tijd voor de grote dag: de levering en plaatsing van je TimeOutBox. De levering van de TimeOutBox gebeurt per vrachtwagen. De Box wordt dus in één stuk geleverd en meteen geplaatst in je tuin. De plaatsing gebeurt met een kraan, waardoor het hebben van een volledig vrijstaande woning geen vereiste is. 

Ons team plaatst de box in slechts drie uur en zorgt ervoor dat deze meteen instapklaar is. 

Timeoutbox wordt geplaatst

Stap 7: Inrichting van de TimeOutBox

Na de plaatsing ben jij aan de beurt! Ga aan de slag met het inrichten van je TimeOutBox en creëer jouw ideale ruimte. Wil je meer inspiratie voor de inrichting van de TimeOutBox? Neem dan zeker een kijkje op onze blog en ontdek talloze mogelijkheden! 

Interieur timeoutbox

Stap 8: Nazicht en feedback

Na 30 dagen komen we persoonlijk bij je langs om te checken of alles naar wens is en vlot verloopt. Dit is ook het perfecte moment om eventuele vragen te stellen of feedback te geven.

Timeoutbox by night

Conclusie

De levering en plaatsing van een TimeOutBox is een gestroomlijnd proces. We zetten ons steeds in voor een vlotte en zorgeloze ervaring van begin tot eind. Ons proces is ontworpen om je volledige gemoedsrust te geven, terwijl je uitkijkt naar je nieuwe modulaire ruimte. Van het selecteren van de juiste materialen voor je TimeOutBox tot de uiteindelijke installatie in je tuin, ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Met een TimeOutBox krijg je niet alleen extra ruimte, maar ook een kwalitatief hoogstaande, stijlvolle toevoeging aan je huis en tuin.

Wil je zelf een TimeOutBox in je tuin of ben je op zoek naar meer informatie? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Inhoudstafel

Interesse in een TimeOutBox?