Creatieve toepassingen van de TimeOutBox

yoga sessie in de timeoutbox

De TimeOutBox is enorm flexibel en biedt een antwoord op al jouw behoeften! Of je nu droomt van je eigen yoga-studio, een professional bent die een eigen praktijkruimte nodig heeft, iemand bent die snakt naar een persoonlijke ontspanningsruimte, of een kunstenaar op zoek naar een atelier; TimeOutBox biedt de perfecte oplossing. In dit artikel geven we je graag inspiratie over de mogelijkheden van onze modulaire units! 

Fitness- of yoga-ruimte

Heb je nood aan een plek waar je ongestoord kunt werken aan je gezondheid of  je lichaam en geest kunt versterken? Een TimeOutBox omgetoverd tot een fitness- of yoga-ruimte biedt de perfecte mogelijkheid voor al je workout routines of yogasessies, met genoeg ruimte voor al je sportmateriaal. 

Dankzij de TimeOutBox in je tuin hoef je niet langer rekening te houden met onnodige verplaatsingen en dure abonnementskosten, maar kun je direct overgaan tot hetgeen waar het om draait: sporten en ontspannen! 

vrouw doet yoga

Praktijk- of kantoorruimte

Veel professionals dromen van een eigen praktijk of kantoor aan huis, maar hebben niet voldoende ruimte of worstelen met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. 

Een TimeOutBox biedt een oplossing voor beide problemen. Een TimeOutBox in je tuin zorgt voor een professionele, afgezonderde ruimte waar je klanten kunt ontvangen of ongestoord kunt werken, zonder dat je woonruimte eronder lijdt. Het is de ideale manier om een professionele en functionele werkplek te creëren, op slechts een paar stappen van je achterdeur.

Praktijkruimte

Kunststudio

Voor kunstenaars is een eigen studio de ultieme droom. Het is niet alleen een luxe, maar het is vaak ook een noodzaak. Een TimeOutBox omgetoverd tot atelier biedt een inspirerende ruimte waar je ongestoord kunt schilderen, beeldhouwen of welke kunstvorm dan ook kunt beoefenen. Het is een plek waar je je creativiteit de vrije loop kan laten, met voldoende opbergruimte voor al je materialen en kunstwerken.

Kunstwerk op ezel

(Wo)mancave

Of je nu droomt van een mancave waar je met je vrienden ongestoord sportwedstrijden kan kijken, compleet met een state-of-the-art entertainment systeem, of een womancave waar je gezellige avondjes met vriendinnen kan doorbrengen; een TimeOutBox biedt je alle vrijheid om deze droom te realiseren. Het is jouw persoonlijke ruimte, helemaal ingericht volgens jouw wensen, waar je ongestoord kunt ontspannen en genieten van je vrije tijd.

Vriendengroep speelt videogames

Elke TimeOutBox is een onbeschreven blad, klaar om getransformeerd te worden in jouw droomruimte. Of het nu gaat om een plek voor lichamelijke gezondheid, professionele groei, persoonlijke ontspanning, of artistieke expressie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een TimeOutBox is de weg naar het realiseren van je droomruimte nog nooit zo eenvoudig geweest!

Wil je zelf een TimeOutBox in je tuin of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons en we helpen je graag verder! 

Inhoudstafel

Interesse in een TimeOutBox?